Haku
Viitteet 1-3 / 3
Valtioneuvoston selonteko eduskunnalle elintarviketurvallisuudesta
(maa- ja metsätalousministeriö, 2006)
Suomessa tuotettavien ja kulutettavien elintarvikkeiden turvallisuus on kansainvälisesti korkealla tasolla. Turvallisuus syntyy koko elintarvikeketjun toiminnan tuloksena. Turvallisuuden keskeisistä vaatimuksista säädetään ...
Maatalous-, maaseutu- ja elintarviketurvallisuustilastojen selvitystyöryhmän loppuraportti
(maa- ja metsätalousministeriö, 2006-09-29)
Kartoitettuaan toimeksiantonsa mukaisesti maataloutta, maaseutua ja elintarviketurvallisuutta koskevien tilastojen tuottamisen ja tähän liittyvän tietopalvelun nykytilan työryhmä toteaa, että se ei ole löytänyt perusteita ...
Rehulakityöryhmän muistio
(maa- ja metsätalousministeriö, 2006-03-10)
Rehulainsäädännön tarkoituksena on osaltaan varmistaa elintarviketurvallisuus. Rehut vaikuttavat elintarvikeketjun alkupäässä eläinten terveyteen ja hyvinvointiin sekä niistä saatujen tuotteiden turvallisuuteen ja laatuun. ...