Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kohti kestävää suomalaista ruokakulttuuria : Ohjeistus periaatteiden viemiseksi käytäntöön
(Valtioneuvoston kanslia, 2019-06-27)
Ruoka koskettaa meitä kaikkia, ja se on keskeinen osa kulttuuria. Ainutlaatuinen kotimainen ruokakulttuuri ja ruuantuotanto ovat pohjoisen luonnon asettamien reunaehtojen muovaamia. Kotimaista ruokakulttuuria ohjaavat ...
Lainsäädäntötarkastelulla ruokahävikkiä pienemmäksi – Lexfoodwaste -hanke
(Valtioneuvoston kanslia, 2018-03-12)
Ruokahävikin vähentäminen on olennainen osa kestävää ruokajärjestelmää ja se koskee koko ruokaketjua. Lainsäädännön kehittäminen ja byrokratian purkaminen hävikin minimoimiseksi on yksi merkittävä askel. Tässä tutkimuksessa ...
Suomalaisen elintarvikeketjun menestyksen avaintekijät
(valtioneuvoston kanslia, 2017-01-19)
Tässä raportissa arvioidaan suomalaisen elintarvikeketjun lyhyen aikavälin kustannus- ja pitkän aikavälin kasvukilpailukykyä sekä näiden osatekijöitä. Tuloksia verrataan kolmeen vertailumaahan – Ruotsiin, Tanskaan ja ...