Haku
Viitteet 1-10 / 10
Jord- och skogsbruksministeriets strategi 2030
(Jord- och skogsbruksministeriet, 2019-03-19)
Många av de saker som vi nu tycker är självklara är unika. I framtiden kommer ren mat och rent vatten att höra till de viktigaste tillgångarna för oss och för hela världen, likaså hållbar användning av förnybara naturresurser ...
The Ministry of Agriculture and Forestry's Strategy for 2030
(Ministry of Agriculture and Forestry, 2019-03-19)
Many of the things we now take for granted are actually unique. In the future, clean food and water will be among the most vital resources for all of us and for the whole world, and our survival will depend on the sustainable ...
Elintarvikkeiden ympäristövaikutukset. FOODCHANGE
(maa- ja metsätalousministeriö, 2003-10-15)
Tutkimuksessa kehitettiin toimintoverkkointegroitua elinkaariarviointia ja sovellettiin sitä Emmental juuston, Elovena kaurahiutaleiden, Kesäpöytä Juustokermaperunoiden ja Pirkka perunajauhon ympäristövaikutusten arviointiin. ...
Ehdotus lantaisten eläinten käsittelyn suositussopimukseksi
(maa- ja metsätalousministeriö, 2004-01-01)
Elintarvikkeiden laatuketjussa pellolta pöytään on entistä enemmän otettu huomioon alkutuotannon toiminnan vaikutus elintarvikkeiden laatuun. Huomiota on kiinnitetty sekä tuotantotilan olosuhteisiin että raaka-aineiden ...
Maa- ja metsätalousministeriön strategia 2030
(maa- ja metsätalousministeriö, 2019-03-19)
Monet nyt itsestään selvinä pitämämme asiat ovat ainutlaatuisia. Puhdas ruoka ja vesi ovat tulevaisuudessa elintärkeintä pääomaa kaikille kansalaisille ja koko maailmalle, samoin uusiutuvien luonnonvarojen kestävä käyttö ...
Valtioneuvoston selonteko eduskunnalle elintarviketurvallisuudesta
(maa- ja metsätalousministeriö, 2006)
Suomessa tuotettavien ja kulutettavien elintarvikkeiden turvallisuus on kansainvälisesti korkealla tasolla. Turvallisuus syntyy koko elintarvikeketjun toiminnan tuloksena. Turvallisuuden keskeisistä vaatimuksista säädetään ...
Elintarvikkeiden laatutietojärjestelmän ELATI : Hankehallinnoinnin ohje
(maa- ja metsätalousministeriö, 2003)
Elintarvikkeiden laatutietojärjestelmä (ELATI) on koko elintarvikeketjun toimijoiden yhteishanke laatu- ja turvallisuustietojen hyväksikäytön tehostamiseksi. Hankkeen tavoitteena on kuluttajien ja eri toimijoiden tiedonsaannin ...
Eläimistä saatavien elintarvikkeita koskevan lainsäädännön vaikutukset pk-yritysten toimintaan
(maa- ja metsätalousministeriö, 2007)
Tutkimuksen tavoitteena oli kyselytutkimuksen ja yrityshaastattelujen avulla selvittää, miten elintarvikkeiden tuotantoon liittyvän lainsäädännön toimeenpano on Suomessa toteutettu liha- ja kala-alan pk-yritysten näkökulmasta ...
Elintarvikkeiden laatutietojärjestelmän (ELATI) hankeselvitys
(maa- ja metsätalousministeriö, 2003)
Elintarviketalouden laatutietojärjestelmän (ELATI) kehittäminen on keskeinen Suomen elintarviketalouden laatustrategian toteuttamiseen liittyvä eri toimijoiden laaja-alainen yhteishanke. Hankkeen kehittäminen aloitettiin ...
Selvitys sopimusrakenteista ja kustannusindekseistä elintarvikealan julkisissa hankinnoissa
(Maa- ja metsätalousministeriö, 2024-01-23)
Selvityksessä tarkastellaan julkisten elintarvikehankintojen sopimusrakenteita, -käytäntöjä ja kilpailutusta. Lisäksi kartoitetaan sopimusehtoja hintojen muuttuessa sekä hinnan muutosten vaikutuksia julkisiin elintarvike ...