Haku
Viitteet 1-2 / 2
Kohti kestävää suomalaista ruokakulttuuria : Ohjeistus periaatteiden viemiseksi käytäntöön
(Valtioneuvoston kanslia, 2019-06-27)
Ruoka koskettaa meitä kaikkia, ja se on keskeinen osa kulttuuria. Ainutlaatuinen kotimainen ruokakulttuuri ja ruuantuotanto ovat pohjoisen luonnon asettamien reunaehtojen muovaamia. Kotimaista ruokakulttuuria ohjaavat ...
Lainsäädäntötarkastelulla ruokahävikkiä pienemmäksi – Lexfoodwaste -hanke
(Valtioneuvoston kanslia, 2018-03-12)
Ruokahävikin vähentäminen on olennainen osa kestävää ruokajärjestelmää ja se koskee koko ruokaketjua. Lainsäädännön kehittäminen ja byrokratian purkaminen hävikin minimoimiseksi on yksi merkittävä askel. Tässä tutkimuksessa ...